Fem snabba till en förstelärare

Nyfiken på eventuella kollegor? Vill du veta varför de har valt Helsingborgs stads skolor som sin arbetsplats? Här kan du läsa fem snabba svar från en av våra medarbetare.

Emma Lewis

Vad jobbar du med i Helsingborgs stads skolor?
Jag är förstelärare i förskolan

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag har äran att få gå in och ut ur olika världar som byggs upp i förskolan. Jag får lyssna på spännande tankar och teorier om hur saker och ting fungerar och tillsammans med barnen får jag vara med och tänka kreativt om hur vår framtid ska se ut!

Varför har du valt att jobba just inom Helsingborgs stads skolor?
Det finns stora möjligheter att utvecklas som pedagog i Helsingborg stads skolor. Det satsas mycket på kompetensutveckling och nätverkan vilket leder till starka pedagoger som utvecklas och vågar tillsammans! Vilket i sin tur leder till bättre förskolor för våra barn.

Vilket råd skulle du vilja ge till en nyanställd i Helsingborgs stads skolor?
Ta vara på mångfalden i staden!

Varför vill jag bli din kollega?
För att jag har världens mest spännande jobb!

Avbryt

Lämna en kommentar