Fem snabba till Lidija
Nyfiken på vad våra kollegor säger om sin arbetsplats och sin karriär? Här kan du läsa en intervju med en av våra medarbetare, Lidija Marjanovic, områdeschef på Måltidsservice.
Lidija Marjanovic är områdeschef och har arbetat inom Måltidsservice i 16 år. Enheten driver merparten av skolrestaurangerna i Helsingborgs stads skolor.
Hur kom det sig att du valde att jobba på just Måltidsservice?
– Jag lockades av möjligheten att få arbeta med våra unga matgäster. Jag brinner för att eleverna ska serveras god och näringsriktig mat i trivsamma skolrestauranger.
Vad är det bästa med att jobba på din enhet?
– Att få chansen att utveckla verksamheten samt att vara med och bygga nya skolkök.
Om du får uppmärksamma en kollega, vem skulle det vara och varför?
– Nouri Khemais som är köksansvarige på Drottninghögsskolan. Han har arbetat aktivt med att minska matsvinnet på skolan och bidrar med många nya idéer inom matlagningen.
Vad är det viktigaste du har lärt dig under din tid inom Helsingborgs stads skolor?
– Under mina år på Måltidsservice har jag lärt mig att ingenting är omöjligt. Om man är en grupp som jobbar mot samma mål kan man tillsammans uppnå vad man vill.
Vilka är de största fördelarna med att jobba inom Helsingborgs stads skolor?
– Jag uppskattar att ingen dag är den andra lik. Man ställs hela tiden inför nya inspirerande utmaningar.
Häng med Lidija för ett besök på hennes arbetsplats: