Fem snabba till Madeleine

Nyfiken på vad våra kollegor säger om sin arbetsplats och sin karriär? Här kan du läsa en intervju med en av våra medarbetare, Madeleine Kisthinios-Conradi, skolsköterska på Mörarps skola.

Kvinna som ler.

Madeleine Kisthinios-Conradi är skolsköterska på Mörarps skola i Mörarp utanför Helsingborg och har arbetat inom Helsingborgs stads skolor i fem år.

Hur kom det sig att du valde att jobba på just Mörarps skola?

– Jag tyckte det skulle vara spännande att arbeta på en mindre ort och det passade min tjänst då jag även arbetar som systemadministratör för vårt digitala dokumentationsprogram. Sedan ska jag tillägga att jag kan cykla till jobbet och det känns som en bonus för vardagsmotionen.

Vad är det bästa med att jobba på din skola?

– Det bästa med mitt arbete är att få träffa alla underbara barn och ungdomar. Det är verkligen härligt att få möta barnen och höra deras tankar. Jag träffar barnen både individuellt och i klass. Eftersom mitt uppdrag är att arbeta hälsofrämjande och förebyggande så finns det många spännande uppdrag att utmana sig med.

Vad är det första du gör på morgonen när du kommer till jobbet?

– Jag måste ha mitt nybryggda kaffe 🙂

Hur är dina kollegor?

– Jag har många fantastiska kollegor både på skolan och inom elevhälsan. Vi hjälps ofta åt och känslan av att barnen står i centrum genomsyrar verksamheten.

Vilka är de största fördelarna med att jobba inom Helsingborgs stads skolor?

– Här får jag möjlighet att växa både kunskapsmässigt och personligt. Genom en lyhörd organisation kan jag vara med och skapa värde, lyckas, samspela och leda mig själv!

Häng med Madeleine för ett besök på hennes arbetsplats:

Avbryt

Lämna en kommentar