Fem snabba till Malin

Nyfiken på vad våra kollegor säger om sin arbetsplats och sin karriär? Här kan du läsa en intervju med en av våra medarbetare, Malin Sandgren, lärare på Drottninghögsskolan.

 Malin Sandgren är lärare på Drottninghögsskolan och har arbetat inom Helsingborgs stads skolor sedan 2016.

Hur kom det sig att du valde att jobba på just Drottninghögsskolan?

– Jag hade ett positivt första möte där, min arbetsintervju, där de fångade min nyfikenhet. Drottninghög är ett område med bra utmaningar om man önskar sådana.

Vad är det bästa med att jobba på din enhet?

– Det bästa och roligaste är att man lär sig något nytt varje dag i mötet med våra elever. Just nu har vi dessutom ett spännande hälsoprojekt som sträcker sig över tre år. Följ gärna vår resa på Facebooksidan Hjärna – Puls – Glädje om ni är nyfikna.

Vad är det första du gör på morgonen när du kommer till jobbet?

– Jag slänger mig över mina post-it-lappar på mitt skrivbord och uppdaterar mig själv så att jag inte ska missa något. Minnet är bra men kort.

Hur är dina kollegor?

– Mina kollegor är fantastiska! Vi skrattar och gråter tillsammans. Stöttar och hejar på varandra. Det är mycket värme och stora hjärtan bland mina kollegor.

Vilka är de största fördelarna med att jobba inom Helsingborgs stads skolor?

– Det finns en ambition att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev. Jag har kunniga och hjälpsamma kollegor/team runt omkring mig. Och det satsas på kompetensutveckling.

Häng med Malin för ett besök på hennes arbetsplats:

Avbryt

Lämna en kommentar